Equity • Debt • Business Growth • Seller Advisory • Buyer Advisory

Biografie

Mijn naam is Patricia Huizinga-Wateler, ik ben getrouwd, ik heb drie dochters en ik woon in Amsterdam. In 2003 ben ik bij ING Group begonnen in een Management Traineeship Wholesale Banking. Na 1 jaar rotatie binnen de grootzakelijke bank divisie, ben ik gestart op de afdeling kredieten voor beursgenoteerde ondernemingen (Corporate Clients). Vervolgens 4 jaar op de fusie- en overnameafdeling (Corporate Finance) van ING. Na deze onschatbare ervaring, heb ik ruim 11 jaar geleden mijn bedrijf Fay Advisory opgezet. Het doel: ondersteuning en financieel advies aan management teams dan wel ondernemers waar een grote gebeurtenis in de onderneming staat te gebeuren. Ik ben inhoudelijk gedreven en mijn stijl is hands-on, persoonlijk en oplossingsgericht. Mijn werkzaamheden spelen zich af in diverse sectoren en de ondernemingen zijn van verschillende omvang.

Inmiddels heb ik zelf geïnvesteerd in twee private equity fondsen, waar ik ook gedeeltelijke fundraising voor heb gedaan, genaamd Victus en Nobel Capital. Daarnaast houd ik twee aandeelhoudersbelangen in dierenklinieken en mode. Mijn vader, Aris Wateler, is de oprichter van Parcom Capital en heeft mij van jongs af aan betrokken bij het maken van verscheidene investeringsbeslissingen.

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met het aanvragen van diverse noodkredieten in verband met COVID-19. Op dit moment ben ik bezig met twee verkoop processen en vaste klanten zoals Spaghetteria, die ik op maandelijkse basis strategisch en financieel ondersteun.

Indien gewenst, kunnen referenties worden verstrekt voorafgaand aan een opdracht.

Voor een gedetailleerd curriculum vitae van Patricia, kunt u kijken op haar LinkedIn profiel.